ثبت اینترنتی شرکت


در این مقاله به بررسی نحوه ثبت اینترنتی شرکت می پردازیم که اگر فردی شخصا اقدام به ثبت شرکت کند باید به آنها توجه کند. این اطلاعات توسط کارشناسان مجرب و وکلای حقوقی درساثبت در امر ثبت شرکت اماده گردیده است امیدواریم شما را در این راه کمک کند.

مراحل ثبت اینترنتی شرکت

 

  1. اطلاعات متقاضی

  2. نام و اطلاعات شخص حقوقی

  3. موضوع فعالیت

  ادامه مطلب ...

شرایط نظام وظیفه جهت اخذ جواز کسب

در این مقاله که توسط کارشناسان و وکلای حقوقی درساثبت آماده گردیده درباره شرایط نظام وظیفه جهت اخذ جواز کسب و شرایط و تبصره های آن در امر ثبت شرکت بحث میکنیم.

شرایط نظام وظیفه برای اخذ جواز کسب

  1. گواهی پایان خدمت
  2. گواهی معافیت دائم
  3. گواهی اشتغال به تحصیل
  4. گواهی معتبر مبنی بر داشتن معافیت پزشکی از حوزه نظام وظیفه
  5. دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن

شرایط عمومی برای اخذ جواز کسب

مراحل صدور جواز کسب

مرحله اول صدور جواز کسب

  1. درخواست کتبی متقاضی پروانه کسب (جواز کسب)
  2. ثبت درخواست و ارائه رسید به متقاضی
  3. بازدید از محل واحد صنفی توسط کمیسیون بازرسی اتحادیه و ارائه گزارش
  4. بررسی درخواست متقاضی پروانه کسب( جواز کسب) در جلسه هیئت مدیره و ارایه پاسخ کتبی به وی

  ادامه مطلب ...

ثبت شرکت صرافی

در این مقاله به بررسی ثبت شرکت صرافی در کرج می پردازیم و وکلای حقوقی درساثبت سعی کرده اند تا  شرایط و مدارک و اطلاعات لازم و … جهت ثبت این نوع شرکت در اختیار شما قرار گیرد.

ثبت شرکت صرافی

صرافی یک نوع شرکت محسوب می شود که این روزها از رونق و درآمد خوبی برخوردار بوده و به همین خاطر ثبت این گونه شرکت ها با استقبال خوبی مواجه شده است. یک شرکت صرافی به دو صورت شرکت تضامنی یا شرکت سهامی خاص ثبت می گردد. شرکت های صرافی انواع مختلفی دارند  که هر کدام آنها نیز دارای محدودیت ها و ویژگی های خاصی است اگر بخواهیم به صورت کلی بررسی کنیم دو نوع شرکت صرافی داریم. شرکت صرافی نوع اول که مختص خرید وفروش ارز کشورها میباشد و شرکت صرافی نوع دوم که علاوه بر خرید و فروش ارز کشورها به مبادلات ارزی نیز می پردازد که این مبادلات ارزی دارای قوانین خاصی می باشد.

  ادامه مطلب ...

قوانین ثبت شرکتها

کارشناسان درساثبت سعی نموده اند تا قوانین ثبت شرکتها را عینا بدون هیچ تغییری همانگونه که در قانون مصوب شده است در این مقاله بیان کنند تا متقاضیان ثبت شرکت پیش از اقدام به تاسیس با آن آشنا شوند.

 

قوانین ثبت شرکتها

قانون ثبت شرکتها مصوب خرداد ۱۳۱۰ است که با اصلاحاتی در سال های بعدی همراه بوده است که در امر وضع قوانین امری طبیعی میباشد و در زیر بطور جامع به مواد آن پرداخته شده است. قابل ذکر است که متقاضیان ثبت شرکت باید از آن اگاهی کامل داشته باشند تا در مراحل ثبت ویا اداره شرکت پس از تاسیس با مشکل مواجه نشوند.

  ادامه مطلب ...

شرکتهای دولتی

شرکتهای دولتی

در این مقاله به بررسی شرکتهای دولتی می پردازیم ونحوه کار آنها را مورد بحث قرار می دهیم. این مقاله که توسط کارشناسان درساثبت آماده گردیده امیدواریم اطلاعات کامل را در اختیار شما قرار دهد.

« این نوع شرکت یک واحد سازمانی مشخص می باشد که با اجازه قانون ایجاد شده و بیش از ۵۰ درصد سهام آن متعلق به دولت است. »

شرکتهای دولتی که با اجازه قانون تشکیل می شود ، دارای شخصیت حقوقی است و ، بر خلاف شرکت های تجارتی ، نیاز به ثبت ندارد . شرکت های دولتی تابع ماده ۳۰۰ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت ، مصوب ۲۴/۱۲/۱۳۴۷ ، است که می گوید : « شرکت های دولتی ، تابع قوانین تأسیس و اساسنامه های خود می باشند و فقط نسبت به موضوعاتی که در قوانین و اساسنامه های آنها ذکر نشده است ، تابع مقررات این قانون می شوند » .

  ادامه مطلب ...